Бизнесдамата от Пловдив Ваня Червенкова съобщи в социалните мрежи, че е

...
Бизнесдамата от Пловдив Ваня Червенкова съобщи в социалните мрежи, че е
Коментари Харесай

Бизнесдама от Пловдив е в едно от най-загадъчните и енергийни места в света

Бизнесдамата от Пловдив Ваня Червенкова заяви в социалните мрежи, че е в Тибет преди седмица. Тя показа със своите почитатели в Инстаграм своето странствуване до самостоятелния район на Китай.

Пътуването й e почнало с полети до Истанбул през Санкт Петербург и към Азия.

" Ще стартира изначало, макар че ми е мъчно с нета. Ползвам електронна СИМ карта и връзката е комплицирана. В рамките на половин месец ще ви срещна с античната тибетска просвета, по едно и също време върша от през вчерашния ден адаптация, през деня радиален трекинг и качване по най-древните манастири на 4 религии тук. Не можех до момента да споделя, че пристигам тук, тъй като съм с виза за Китай, които въобще не позволяват стъпването на европейци тук. Тибет се охранява доста съществено от китайското държавно управление, над страната не прелитат никакви самолети с изключение до столицата Лхаса. Важното е, че към този момент съм тук “, написа в едно от своите сторите Червенкова.

Тибет е ситуиран в една от най-високите планински вериги – Хималаите. Неслучайно е именуван " Покрива на света “. Тук се намират едни от най-високите върхове Джомолунгма (Еверест) – 8848 м; Даулагири – 8172 м; Анапурна – 8078 м; Манаслу – 8125 м; Чо Ою – 8153 м; Макалу – 8481 м; Лхотце – 8501 м. Средната надморска височина в Тибет е 4000 м.

Климатът в Тибет е извънредно недопечен. Средните температури през юли са 14 °C, а през януари са -4 °C. Средното количество на преваляванията мощно се разграничава в другите елементи на Тибет. В западните елементи те са 1 мм през януари и 25 мм през юли, а в източните елементи те са 25 – 30 мм през януари и 80 мм през юли.

Смята, се че Тибет е най-загадъчното място на земята. Още от най-далечни времена се смята, че там се отключват необикновен тип сили и че там е заровен ключът към разгадаването на вселенската тайна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР